Naročilo preko telefona +40 369 630 000

BREZŽIČNA ZUNANJA KAMERA DIGICAM

Zaščitite svoj dom in ljubljene osebe na pameten način!
PRIHRANEK - 69%
100% varen nakup z možnostjo vračila brez vprašanj.
01 777 43 86
EXPRESS Dostava
Brezplačna poštnina
2 letna garancija
Imejte stalni nadzor s svojim telefonom
Kamera vam na pametni telefon pošlje alarmno sporočilo in aktivnosti obiskovalcev shrani na pomnilniško kartico, tako da lahko dogajanje preverite tudi pozneje.

Nerjaveč, trpežen material

Zunanja varnostna kamera ima vgrajen odziven mikrofon, s pomočjo katerega lahko poslušate in se pogovarjate prek naše aplikacije. Dvosmerni zvok vam omogoča komunikacijo z dobrodošlimi prijatelji, alarm za zaznavanje gibanja pa lahko odvrne nezaželene goste in živali.

Teža ki jo dvigne

Omogoča 320° vodoravno in 120° navpično rotacijo, s čimer lahko pokrije vsa področja. 4x digitalni zoom omogoča, da približate sliko, da bi podrobneje videli oddaljene predmete, ali jo oddaljite za boljši pregled večjega območja.

Učinkovito orodje

Kadar koli bo zaznano gibanje, boste iz aplikacije prejeli obvestilo neposredno na svoj pametni telefon. Nihče se ne bo mogel izmuzniti, ne da bi ga opazili. Ni potrebe, da bi ves čas gledali spletni video!

Enostavna uporaba

Kamera se zlahka poveže z vašim WiFi omrežjem doma ali v pisarni, kar vam omogoča, da do svojega video prenosa dostopate od kjer koli, kjer imate internetno povezavo. S pomočjo intuitivne aplikacije, ki je na voljo za operacijska sistema iOS in Android, lahko video prenašate v realnem času.

Imejte na očeh vsak kotiček svojega doma ali delovnega mesta
Panoramski pogled vam omogoča, da vidite vse, kar se dogaja znotraj ali zunaj vašega doma. Kamero je mogoče uporabljati tudi kot elektronsko varuško.

SHRANJEVANJE V OBLAKU

Vsi videoposnetki in fotografije bodo shranjeni v oblaku aplikacije, tako da boste do njih vedno lahko dostopali s telefonom.

Imejte ves čas popoln pregled nad dogajanjem s pretočnim predvajanjem v živo na svojem telefonu!
Samo še 5 artiklov na zalogi
Prodano 84 kom v zadnjih 24 urah
150 oseb si trenutno ogleduje izdelek
Od sedaj naprej boste lahko imeli stalen nadzor nad svojim domom, medtem ko ste na dopustu ali v službi. Videoposnetki vam bodo s telefonom vedno na voljo, z dotikom zaslona pa lahko premikate tudi kot kamere. Odporna na vodo in prah!
Izdelek ni na voljo v fizičnih trgovinah!
ocena 4,7 / 5
TOP IZBIRA
1x 89,99lei/kos 2x 71,99lei/kos 3x 62,99lei/kos
PRIHRANEK - 75,00lei

Specifikacije:

Kaj pravijo zadovoljni uporabniki?

I***A.

dobra kamera! kakovostna slika, odlično se je povezala z android telefonom .. funkcija alarma se mi zdi super. priporočam

J**I.

obožujem to kamero!!! moj dom je vedno varen, ko smo na počitnicah... v teh časih je res nekaj, kar moraš imeti...

P***R.

Odličen izdelek .. namestil včeraj.. dober razpon vrtenja kamere.. odličen wifi sprejem..priročnik za uporabnike bi lahko bil bolj podroben.. vendar je zato njihova podpora strankam odlična..

B***N.

Kakovost videoposnetka je zelo dobra, ima funkcijo povečave, nameščanje je zelo enostavno, vendar morate da bi vstavili SD kartico kamero sneti in nato vstaviti kartico, kar je kar nekaj dela...

Nakup 100% brez tveganja

Izdelek nam lahko vrnete, mi pa vam vrnemo vaš denar, brez dodatnih vprašanj.
01 777 43 86
EXPRESS Dostava
Brezplačna poštnina
2 letna garancija

FAQ

Întrebări frecvente despre livrare, retururi, opțiuni de plăți, etc.

Livrarea durează de obicei maxim 4 zile lucrătoare. Când primim comanda dvs. și o procesăm, veți fi notificați prin email. Dacă nu ați primit mesajul în 1-2 zile, vă rugăm să ne contactați.

Dacă nu sunteți la adresa în timpul livrării, curierul poate lăsa coletul la punctul de livrare. Dacă nu știți unde e coletul dvs., nu ezitați să ne contactați.

Coletele sunt livrate de firma de curierat FAN COURIER.

Dacă produsul nu se ridică așteptărilor dvs., putem face retur produsului sau îl putem înlocui cu un alt produs.

Toate informațiile legate de retur pot fi găsite pe site-ul nostru la paginaRetururi și Înlocuiri.

Dacă mai aveți alte întrebări, vă putem răspunde prin email, ne puteți trimite întrebările la adresa info@mrmaks.ro.